Recenze sprchového setu Hansgrohe Crometta bílá/chrom 26533400


Popis produktu

Sprchový set Hansgrohe Crometta je elegantní a moderní. Tento sprchový set se skládá z velké sprchové hlavice, držáku a hadice. Hlavice má průměr 100 mm a délku 65 cm. Průtok vody je 14 litrů/minutu. Materiál, ze kterého je set vyroben, je plast.

Výhody a nevýhody produktu
Sprchový set Hansgrohe Crometta bílá/chrom 26533400 má výrazné výhody i nevýhody.

Výhody:

  • Moderní a elegantní design
  • Velká sprchová hlavice s příjemným průtokem vody
  • Jednoduchá instalace
  • Dobrá kvalita za rozumnou cenu

Nevýhody:

  • Materiál je plast, což může být méně trvanlivé
  • Jenom jedna funkce sprchy
  • Není vhodný pro ty, kteří preferují silnější průtok vody

Instalace

Instalace tohoto sprchového setu byla velmi jednoduchá. Set obsahuje vše, co potřebujete pro instalaci, včetně návodu k použití. Samo zapojení trvalo asi 15 minut.

Vzhled

Sprchový set Hansgrohe Crometta bílá/chrom 26533400 má velmi moderní a elegantní vzhled. Bílá hlavice s chromovými detaily vypadá velmi stylově a dokáže okamžitě zlepšit vzhled vaší koupelny.

sprchový set hansgrohe crometta bílá/chrom 26533400

Použití

Jedinou funkcí tohoto sprchového setu je normální průtok vody. To znamená, že není vhodný pro ty, kteří preferují masážní funkce nebo silnější proud vody. Nicméně, pokud hledáte jednoduchý a spolehlivý sprchový set pro každodenní použití, bude tento set skvělou volbou.

Závěr

Sprchový set Hansgrohe Crometta bílá/chrom 26533400 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní, elegantní a spolehlivý sprchový set za rozumnou cenu. Instalace je velmi jednoduchá a set nabízí výborný průtok vody. Mějte však na paměti, že neobsahuje další masážní funkce a materiál je plast, což může být méně trvanlivé. Pokud hledáte jednoduchý, ale stylový sprchový set, tuto možnost rozhodně zvažte.

Za nejlepší cenu v ČR ho zakoupíte na velkynabytek.cz.

Publikováno
V rubrikách Itema